Кароче пацани ніхто мені не дав відповіді чи я вам потрібен чи ні???)) просто зі своїми грати цікаво)))
Форум клана Ukraine |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум клана Ukraine » Вопросы клану » Скажіть будь-ласка що мені робити???)))
Кароче пацани ніхто мені не дав відповіді чи я вам потрібен чи ні???)) просто зі своїми грати цікаво)))
ти хто такий?
Квин даст ответ , пока качайся , все шас качаюца фармяца на форум мало заходят , нессо
http://piccy.info/view3/1918661/aee7517 … 0cd4402d/]
Отредактировано Jazzby (2011-08-30 04:32:44)
не зрозумів суті питання. Зазвичай, ті хто нікуди не пропали, ті, що грають, якось дають про себе знати. Або в вентру заходять (ти сам писав разом веселіше) або хоч в грі в пм флудять. От я, наприклад навіть не знаю, яку ти вибрав профу і який у тебе лвл. На форумі також рідко відписуєшся. Тут уже постає запитання чи взагалі ми тобі потрібні?
P.S. я усім (хто під питанням) в ЛС написав повідомлення. Прохання на нього відповісти.
на форум мало заходят
не правда я тут буваю часто
Я ж писав заявку її закрили))) я граю некром з качом проблем нема я купив ПА акаунт і тд)) В пм в ігрі писав в мене такийже нік як тут на форумі)) просто скучно 1))
Я ж писав заявку її закрили))) я граю некром з качом проблем нема я купив ПА акаунт і тд)) В пм в ігрі писав в мене такийже нік як тут на форумі)) просто скучно 1))
читай ЛС (Личное Сообщение)
Разобрались, тему закрываю.
Вы здесь » Форум клана Ukraine » Вопросы клану » Скажіть будь-ласка що мені робити???)))