Форум клана Ukraine

Объявление

Текущее время

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум клана Ukraine » Заявки на вступление в клан Ukraine » Заява на вступ до клану

Заява на вступ до клану

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

1.Takado
2.БД
3.44
4.Граю вечорами після роботи,по 3-4 години.Ігровий досвід складає 4 роки на трьох серверах з рейтами х1,х5,х7.
5.В робочі дні по 3-4 години.На вихідних-більше,в залежності від обставин.
6.Композіт тіло й боти,мітріл С рукавички,Д Helmet,дуали Штормбрінгери,С біжа вся з Луксору.
7.Takado-основа.Є бафери й гном-спойлер.ШЕ-MefistofeL,ПП-AristoteL,спойлер-EvilMarket.Ні основа ні бафери ні гном ні в яких кланах не знаходяться й не знаходились.
8.Власне вище зазначив.
9.Побачив емблему клану у грі,зацікавився Українським кланом.Я народився й живу на Західній Україні.Для мене вступ до українського клану питання принципу,а не профи.Тому,якщо БД в клані не потрібний,можу грати за будь-яку професію ,яка є найпотрібніша для клану.
10.Цікавої й злагодженої гри.
11.Буду старатись всеможливо сприяти розвитку клану й як уже вказував готовий грати за будь-яку профу на користь клану.
12.Зареєстрований тільки в Контакті.
13.Сергій
14.27 років
15.Івано-Франківська область,м.Коломия
16.Працюю фельдшером в поліклініці,присутні 2 вищі освіти,медична й біологічна.Захоплююсь старовиною,наукою,рок-музикою й ще багато чим.)

0

2

бд нам какраз нужен в маг пак! но те нужно нас доганять по уровню!

0

3

БД в соло качатись важкувато,особливо без нормального бафу.Мені треба трохи підтягнути баферів,а так то я зможу й самостійно потім качатись на певних,ще не дуже високих левелах.

0

4

опредилися ты к нам в клан хоч в кп или в соло!

0

5

Звичайно в клан паті.А наскільки мені треба вас доганяти?

0

6

все возле 60 лвла +- 5 лвлов

0

7

Я думаю,що зможу досягнути до 60 рівня.Тим більше,що в паті кач піде швидко.Мені головне щоб різниця була не більше 19 рівнів.

0

8

За надо Взять Посматреть, подтянится  по лвл всегда БД всем нужен)

0

9

Думаю пати он найдет у нас

0

10

Завтра до 22-00 вечера штраф клана. Как пройдет пиши в пм одному с этих ников:

iQueen
Alex8
Belka
Bim

После принятия тебя в клан отпишись в этой теме, для получения доступа к клан разделу. Закрываю.

0

11

Выдал права на кп Белки

0

Вы здесь » Форум клана Ukraine » Заявки на вступление в клан Ukraine » Заява на вступ до клану